Concept

Privacybeleid

De kadootjes worden via internet (inlogcode) of eventueel via de bestelbon uitgekozen. De persoonsgegevens van de geschenkgerechtigde zullen enkel en alleen worden gebruikt voor het versturen van de bestelling. Wereldse Keuze respecteert de Wet Bescherming Persoonsgegevens en zal hier ook naar handelen. Als zodanig zullen je gegevens niet voor andere doeleinden worden gebruikt dan voor het Wereldse Keuze concept.

Wereldse Keuze verkoopt jouw gegevens niet

Wereldse Keuze zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen of doorsturen, behalve wanneer deze derden door Wereldse Keuze worden ingeschakeld om jouw informatieaanvraag of bestelling te verwerken. Wereldse Keuze werkt uitsluitend met gerenommeerde partijen met wie is overeengekomen dat persoons- en adresgegevens uitsluitend gebruikt worden voor het doel waarvoor zij beschikbaar zijn gesteld. Dit geldt ook voor gegevens die je aanreikt over ontvangers van de waardebon.

Indien er nog vragen zijn over de Privacy Policy van Wereldse Keuze, dan kun je een e-mail sturen naar verkoop_kerst@hanos.nl. Onze service desk helpt je verder als je informatie nodig hebt over jouw gegevens of als je deze wilt wijzigen. Je hebt nadrukkelijk het recht op correctie van jouw gegevens.